Contact

Afvoer Verstopt 2021

JB Rioolservice Contact

afvoer verstopt verstopping vriendelijkVriendelijk dank voor uw interesse in JB Rioolservice, een erkend loodgietersbedrijf met een vestiging in Hillegom en Amsterdam.

Als ervaren afvoer ontstoppingsdienst en riolering schoonmaak service zijn wij werkzaam in de  provincies Zuid-Holland en Noord-Holland. De meest voordelige gootsteen afvoer ontstopper in deze regio.

Neem gratis en vrijblijvend contact op met de meest voordelige Rioolservice van Nederland. Een overzicht van de contact mogelijkheden:

    • DIRECT BELLEN – JB Rioolbedrijf Hillegom staat u graag telefonisch te woord via 0657233744
    • BEREIKBAARHEID – ALTIJD bereikbaar, dus 24 uur per dag, 7 dagen per week
      DIRECT BELLEN. Mochten wij door drukte of andere omstandigheden niet direct onze telefoon kunnen opnemen laat dan gerust een voicemail bericht achter (na de piep-toon)

U krijgt gegarandeerd binnen 12 uur van ons een vriendelijke reactie. Geef graag zo duidelijk mogelijk aan wat de problemen zijn. Een foto of video van het probleem kan ook hulpzaam zijn. Mail ook graag uw telefoonnummer en geef wanneer u het liefst wilt worden teruggebeld.

Telefonisch contact doordeweeks

Telefonisch contact doordeweeks is mogelijk tussen acht uur s’ochtends (8.00 uur) tot tien uur s’avonds (22.00 uur) daarna wordt de telefoon van JB Rioolservice doorgeschakeld naar een antwoordapparaat. Uw bericht wordt vervolgens direct beluisterd en actie ondernomen.

Telefonisch contact in het weekeinde

Tussen negen uur s’ochtends (9.00 uur) en zes uur s’avonds (18.00) staat de telefoon van JB Rioolservice doorgeschakeld naar een van onze collega’s. Indien wij u van dienst kunnen zijn zal er direct een afspraak worden ingeplanned. Na deze tijdstippen kunt altijd een bericht achter in ons antwoordapparaat.

U kunt onderstaand ons contactformulier invullen dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug, bedankt en tot ziens.

Contact Formulier (10 Vragen)

U kunt ook gebruik maken van ons veilig online contact formulier. Door middel van meerkeuze vragen kunt u snel en makkelijk klikken op keuze antwoorden die voor u van toepassing zijn. Via dit veilige en handige (10 vragen) contact formulier kunt u snel en eenvoudig uw verzoek plaatsen.  Zonder email adres kunnen wij niet terug reageren en is om die reden vereist. Emails worden zorgvuldig door ons bewaard.

De antwoorden die ontstaan door het invullen van het onderstaande formulier  zullen als email worden verzonden dus ontvangen.  Na het ontvangen en lezen van uw bericht zal JB Rioolservice u zo snel mogelijk benaderen.

Indien er sprake is van een spoedgeval kunt u JB Rioolservice beter direct bellen.
error: sorry.. inhoud is beschermt