Verstopping Afvoer 2019

verstopping afvoer Hillegom ZH

Afvoer Verstopt Ontstoppingsdienst Loodgieter!

Welkom! JB Rioolservice  is een ervaren en voordelige loodgieter werkzaam in voornamelijk de provincies Zuid en Noord-Holland. Door onze jarenlange ervaring als erkend loodgieter kunnen wij snel en doortastend ieder type riool probleem vinden en oplossen. Onze ervaring is uw besparing !

JB Rioolservice helpt u als loodgieter riool snel en vakkundig met het ontstoppen, reinigen, opsporen en repareren van iedere lekkage or riool afvoer verstopping in de badkamer, toilet, douche, keuken of kelder van uw huur of koopwoning.

Een gootsteen afvoer verstopping kan meestal binnen een half uur worden opgelost. JB Rioolservice is werkzaam op alle dagen en uren van de week. Gratis offerte en vrijblijvend advies.

JB Rioolservice Loodgieter Ontstoppingsdienst NL

JB Rioolservice & Ontstoppingsbedrijf verhelpt al sinds 1989 met het gootsteen ontstoppen verstopte afvoer. Riool reinigen, afvoer ontstoppen of riool leidingen aanleggen kan door JB Rioolservice vakkundig en goedkoop worden uitgevoerd. Woonachtig in de provincie Noord-Holland of Zuid-Holland? dan (zelfs) geen extra voorrijkosten.

Allround Loodgieter Rioolservice

Allround Loodgieter Rioolservice

 • ERKENDE LOODGIETER ZUID-HOLLAND – Met JB Rioolservice kunt u er zeker van zijn dat u te maken krijgt met een ECHTE erkende loodgieter; dus met veel praktijk ervaring. Dit betekent dat u snel wordt geholpen, goed advies zal krijgen en dat garantie op werkzaamheden ook daadwerkelijk garantie betekent.
 • GOEDKOOP AFVOER ONTSTOPPEN – Riool afvoer ontstoppen of riolering reinigen/schoonmaken in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland? Nergens anders voordeliger en goedkoper dan de goedkope ontstoppingsdienst van JB Rioolservice. Eerste half uur slechts 59 euro !! voorrijkosten zijn inbegrepen (die hoeft u dus niet extra te betalen). Een volledig uur kost slechts 99 euro !!
 • DIRECT EEN MONTEUR – Bij JB Riolering Service spreekt u direct met een vriendelijke behulpzame monteur waar u direct een afspraak mee kan maken. De monteur die u spreekt is ook degene die u zal helpen. Vraag maar raak, u krijgt de beste adviezen. Liever eerst een offerte !?? Geen probleem !
 • SPOED LOODGIETER – Ook spoed reparatie zoals dichten van lekkende riool of waterleidingen of andere calamiteiten in en om uw huis is JB Rioolservice een uitstekende keuze. De vakkundige monteurs van JB Rioolservice zullen snel uw riolering verstopping probleem opsporen zodat u snel gebruik kan maken van uw sanitaire voorzieningen.
 • VANDAAG GEHOLPEN – Woont u in de provincie Zuid-Holland of Noord-Holland en heeft u een ernstig riool of hemelwater probleem dat DIRECT moet worden verholpen (zoals een ernstige afvoer verstopping, wateroverlast of enorme stank) ?? JB Rioolservice komt dezelfde dag nog bij u langs !
gootsteen afvoer verstopt Hillegom ZH

Verstopping Gootsteen Afvoer

Verstopping Gootsteen AfvoerVerstopping Gootsteen afvoer snel voor u opgelost. Vrijwel iedere gootsteen zal na verloop van tijd verstopt raken vanwege de inhoud van afvalwater, denk o.a. aan ophoping van vetten, aan slijm-vorming, zeep resten of ander afval.

De loodgieters van JB Rioolservice zijn gespecialiseerd in sanitaire voorzieningen voor keukens. Bij ernstige verstopping zal JB Riolering service gebruik maken van een spoelmachine om de verstopping te verwijderen. De volgende keer dat u een verstopte gootsteen afvoer in uw keuken heeft, dan weet u wie u moet bellen.

Gootsteen afvoer verstopt Hillegom

Heeft u last van een afvoer verstopt in de keuken dan kan JB Rioolservice u snel en voordelig helpen.

Een verstopte keuken afvoer veroorzaakt een riool lucht in uw huis en kan (indirect) ook ergens anders overstroming veroorzaken van uw vaatwasser afvoerputje. Wacht niet te lang met het ontstoppen van een verstopping van uw gootsteen.

Afvoer gootsteen ontstoppen Hillegom

De afvoer ontstoppen van een gootsteen kan snel door JB Rioolservice worden verholpen. De monteurs van JB Rioolservice zijn specialisten in vrijwel alle mogelijke sanitaire aansluitingen. Bij een zware verstopping kan JB Rioolservice gebruik maken van een spoelmachine. Met deze machine kan JB uw riool snel reinigen en uw verstopping verwijderen. Bij een zware verstopte gootsteen afvoer kunt u altijd onze goedkope ontstoppingsdienst bellen.

Gootsteen keuken ontstoppen

De gootsteen ontstoppen keuken is nodig en een klus waarmee wij u snel en voordelig mee kunnen helpen. Is op dit moment uw verstopte afvoer keuken; neem dan onmiddellijk contact op met JB Ontstoppingsdienst. Voordelige riool reiniging en reparatie diensten aan in de gehele provincie Zuid-Holland en Noord-Holland Nederland.
Afvoer Verstopt Badkamer Hillegom ZH

Afvoer Verstopt Badkamer

Afvoer Verstopt Badkamer LoodgieterEen verstopte afvoer in uw badkamer in Hillegom is zeer niet leuk en moet bij voorkeur zo spoedig mogelijk worden verholpen. Uw verstopping kan zitten in uw afvoer put, in een afvoerpijp of (in het ergste geval) in uw riool. Het afvoerputje van uw bad, douche of wasbak gootsteen kunt u vanzelfsprekend eerst zelf proberen te ontstoppen met bijv. een natuurlijk of chemisch ontstoppingsmiddel zoals soda (zout) of HG ontstoppingsmiddel, of anders met gereedschap zoals een plopper of ontstoppingsveer.

Badkamer Bad Afvoer Verstopt

Wanneer een badkamer bad afvoer verstopt is in Hillegom dan kan JB Rioolservice u snel en vakkundig helpen.

U kunt uw badkamer afvoerput ontstoppen zelf proberen te doen, of u kunt JB Rioolservice om hulp vragen tbv. voordelige bad afvoer ontstopping. Wij zorgen dat uw badwater in uw badkuip weer probleemloos weg zal stromen via de afvoerput.

Bad afvoer zelf ontstoppen

De badkamer bad afvoer zelf ontstoppen is mogelijk op uiteenlopende methodes. U kunt uw verstopte bad putje of de afvoerbuizen zelf ontstoppen dmv. plopper, ontstoppingsveer, ontstoppingsmiddel of ontstoppen met soda of afvoer verstopping oplossen met gootsteenontstopper chemicalien zoals het product: HG wc ontstopper. Lees in dit artikel hoe u afvoer ontstoppen zelf kan doen.

Ontstoppen Doucheputje Hillegom Hillegom ZH

Douche afvoer verstopt loodgieter

Douche afvoer verstopt loodgieterJB Rioolservice, gevestigd in Hillegom en werkzaam in Hillegom, kan uw doucheputje verstopping, snel en vakkundig schoonmaken en onstoppen. Onze ervaring is uw besparing. Tegen een laag tarief kunnen wij u zelfs dezelfde dag nog helpen.

Douche doucheputje verstopt

Wanneer uw doucheputje verstopt is en wellicht last heeft van stank overlast, een overstroming of een ander riool afvoer probleem, neem dan contact op met JB Rioolservice.

 • douchegoot verstopt Hillegom
 • afvoer douche borrelt
 • afvoergoot douche verstopt
 • condens afvoer douche
 • lekkende douche afvoer
 • onderhoud afvoer douche
 • afvoer douche stinkt
 • stinkende douche afvoer

Voor al deze problemen raden wij u aan om JB Riolering Specialist in Hillegom te telefoneren voor een gratis advies en vrijblijvende offerte.

Rioolservice Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppingsdienst Zuid-Holland

Riool Ontstoppingsdienst Zuid-HollandJB Rioolservice is ervaren loodgieter, onstoppingsdienst en onstoppingsbedrijf. Inmiddels bekend en ervaren in het snel oplossen van vrijwel ieder riool probleem.

Als 24 uur loodgieter spoedservice is JB Rioolservice beschikbaar en werkzaam (zonder voorrijkosten) in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland in Nederland.

Riool ontstoppingsdienst Hillegom

JB Rioolservice is een riool/riolering ontstoppingsdienst gevestigd in Hillegom, provincie Zuid-Holland. Is uw afvoerputje bad verstopt verstopt en kunt of wilt u de nare afvoer verstopping niet zelf ontstoppen? Neem dan gerust contact op met JB Ontstoppingdienst.

Riolering Reinigen Hillegom

Voor het snel en vakkundig riolering reinigen zijn wij op alle dagen bereikbaar, ook voor spoed ! JB Rioolservice is ook een ervaren riolering ontstoppingsdienst uit Hillegom. JB Rioolservice kan u uitstekend helpen met riool schoonmaken.

 • Douche afvoer reinigen
 • Gootsteen afvoer ontstopper
 • Riool schoonmaken
 • Riolering reinigen
 • Riool Ontstoppingsdienst
 • Verhelpen riool stankoverlast
 • Spoed Loodgieter
 • WC ontstoppen reinigen

verstopping afvoer Hillegom ZH

Riolering reinigen prijs 1e 1/2 uur €59,-

Riolering reinigen prijsMet JB Rioolservice kunt u er zeker van zijn dat u te maken krijgt met een echte erkende loodgieter; dus met veel praktijk ervaring. Dit betekent dat u snel wordt geholpen, goed advies zal krijgen en dat garantie op werkzaamheden ook daadwerkelijk garantie betekent. JB Rioolservice zal uw direct verlossen van stank en desgewenst onmiddellijk uw riool schoonmaken. Met JB bent u snel en voordelig verlost van de vieze stank en vervelende riool lucht in uw huis.

Riool schoonmaken Amsterdam

JB Rioolservice is expert in het riool schoonmaken Amsterdam tot Leiden tot Den Haag. Na het horen van uw klachten reinigen wij snel en direct uw riolering. JB Ontstoppingsdienst is een onderdeel van ons loodgietersbedrijf. Binnen een mum van tijd zijn wij bij u in de buurt. JB Rioolservice is een ervaren spoedservice bij u in de buurt, voor ontstopping van ieder type woning of pand. Dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend via telefoon nummer 0657233744.

Betaling mogelijkheden

Betaling bij voorkeur a contant aan uw deur. Tijdstip van betalen is na afloop van de werkzaamheden, direct afrekenen met de monteur.

JB Rioolservice riool diensten

JB Rioolservice biedt als ontstoppingsdienst ook aanvullende riool diensten aan (loodgieter gerelateerd), zoals;

 • riool camera inspectie
 • leidingwerk renovatie
 • hemelwater bescherming aanleggen

Mochten er, na een korte eerste inspectie, meerdere riool problemen aanwezig zijn; dan geen paniek. JB Rioolservice is een all-round en erkend loodgieter en loodgietersbedrijf.

Zonder het zelf door te hebben kunt u een gevaarlijk probleem hebben dat vele malen groter is dan de ‘simpele’ lekkende riool afvoer (die u in gedachte had). J

B Rioolservice zal na constatering van een voor u gevaarlijke situatie u direct mondeling uitleggen wat het probleem is en wat de gevaren zijn.

Is er dus sprake van een gevaarlijke situatie dan delen wij u dat direct mee of lossen wij het probleem direct op.

afvoer aanleggen installeren in Hillegom

JB Rioolservice Riool ontstoppingsdienst Contact

JB Rioolservice Riool ontstoppingsdienst ContactNeem gratis en vrijblijvend contact op met JB Rioolservice, de meest voordelige riool specialist van Nederland.

Een overzicht van de contact mogelijkheden:

 • DIRECT BELLEN – JB Rioolbedrijf Hillegom staat u graag telefonisch te woord. Wij zijn ALTIJD bereikbaar, dus 24 uur per dag, 7 dagen per week DIRECT BELLEN. Mochten wij door drukte of andere omstandigheden niet direct onze telefoon kunnen opnemen laat dan grust een voicemail bericht achter (na de piep-toon). Indien u nummer herkenning aan  heeft staan zullen wij zo snel mogelijk terugbellen.
 • TERUG BELLEN – Via onze JB chatbot worden u wat vragen gesteld inclusief uw telefoonnummer. Dit werkt als volgt. U beantwoord de staps-gewijs gestelde bot vragen. Daarmee geeft u aan wat uw afvoer probleem is. Uw bericht wordt door ons ontvangen als een alert-mail op onze mobiele telefoon. Zo snel mogelijk zal uw bericht door onze monteur worden gelezen. Op basis van uw bericht zal zo snel mogelijk worden gereageerd.
 • ONLINE CONTACT FORMULIER – U kunt ook gebruik maken van ons veilig online contact formulier. Door middel van meerkeuze vragen kunt u snel en makkelijk klikken op keuze antwoorden die voor u van toepassing zijn. Zonder email adres kunnen wij niet terug reageren en is om die reden vereist. Emails worden zorgvuldig door ons bewaard. In onze algemene gebruikers voorwaarden staat beschreven dat wij uw email nooit aan derden zullen verstrekken of misbruiken t.b.v. SPAM doeleinden.
 • EMAIL STUREN – Een email sturen naar info@verstoppingafvoer.nl kan natuurlijk altijd ! U krijgt gegarandeerd binnen 12 uur van ons een vriendelijke reactie. Geef graag zo duidelijk mogelijk aan wat de problemen zijn. Een foto of video van het probleem kan ook hulpzaam zijn. Mail ook graag uw telefoonnummer en geef wanneer u het liefst wilt worden teruggebeld.
 • ZELF BOEKEN !! – Sinds kort maakt JB Rioolservice gebruik van een online boeking programma. Calendly is een bekende online aanbieder van diensten waar JB Rioolservice gebruik van maakt voor uw en ons gemak. JB Rioolservice heeft een Calendly account aangemaakt en deze gekoppeld aan onze Google Agenda. Calendly is momenteel niet in de Nederlandse taal te lezen. De meeste Nederlanders spreken engels. U kunt ook gebruiken maken van een Google Translation plugin.

Loodgieter Zelf Online Booken

Loodgieter Zelf Online BookenWilt u zelf online een booking plaatsen ter attentie van JB Ontstoppingsdienst Online Booking? Lees en volg dan graag deze stappen.

 • Open https://calendly.com/rioolservice online booking pagina
 • Selecteer hoe lang u denkt ons nodig te hebben (eigen inschatting)
 • Selecteer bijv. 30min (kleine klus) click met uw muis cursor
 • Click op welke dag / datum u JB Rioolservice uw voorkeur heeft
 • Kies uit een lijst beschikbare tijden en bevestig
 • Beantwoord een aantal korte intake vragen
 • Email adres wordt verzocht omwille van bevestiging
 • Na afloop ontvangt u via uw opgegeven email adres ook direct een automatische bevestiging
 • Open onze email en klik (in onze engelstalige email) op Yes
 • Annuleren of voorlopige afspraak verplaatsen mogelijk via een link in de email
 • JB Rioolservice ontvangt een email notificatie.
 • Uw boeking is automatisch toegevoegd aan de calender/agenda van JB
 • Tijdstippen die al geboekt zijn kunnen niet dubbel worden geboekt
 • in 1 oogslag ziet u welke tijden nog beschikbaar zijn voor iedere dag in de week.
 • De Calendy vragen in het boekingsformulier worden gesteld zijn tot stand gekomen n.a.v. een gesprek met ervaren loodgieters.

JB Rioolservice Ontstoppingsbedrijf Loodgieter NederlandJB Contact Formulier

U kunt onderstaand ons contactformulier invullen dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug ! Bedankt en tot ziens !

4 gedachten over “Verstopping Afvoer 2019”

 1. Gootsteen Afvoer Verstopt? Vakkundig ontstoppen, reinigen en schoonmaken van ieder riool afvoer of riolering systeem. Informeer vrijblijvend en bel JB Rioolservice Loodgieter ☎ 0657233744. Beste riool ontstoppingsdienst in Zuid-Holland en Noord-Holland (zonder voorrijkosten) Goedkoop dus! 1e 1/2 uur €59,-

 2. Google Business Review (Hans Rademakers): Ze waren mooi op tijd ter plaatse. Het waterlek opsporen bleek geen probleem, mijn lek was snel gevonden en reparatie ter plekke was ook meteen mogelijk. Voorstel was tegen een nette prijs, kosten vielen mee, dus gelijk maar laten doen, uitstekende service!

 3. Google Business Review (Hans Hooijmans): Bij het leeglopen van het bad ontstond een oversteoming van douche , bakamer, aangrenzende hal en aansluitende kamer. Na eerst een vervelende prijstechnische ervaring met een ander ontstoppingsbedrijf heb ik gebeld met Jbrioolservice hillegom en de volgende morgen rond 9.0 uur werd ik al geholpen door een beleefde vriendelijke loodgieter. Het bleek een hele klus, waarbij behoorlijk wat vuil, dat zich in de loop van ruim 30 jaar in de leiding had verzameld, werd opgezogen en verwijderd. Zeer tevreden ben ik over contact, behandeling, resultaat en prijs. Bravo.

 4. Ik ken de eigenaar (Johan Brouer) persoonlijk goed (als klant en vriend). Ik weet dat Johan (van jongs af aan) een zeer ervaren loodgieter is met meer dan 25 jaar ervaring. Iedere willekeurige verstopping kan door Johan en zijn monteurs snel worden opgelost. Het loodgietersbedrijf van Johan is zeer reputabel en professioneel ingesteld. JB Rioolservice zal haar uiterste best doen om afspraken na te komen. Johan is als echte loodgieter zo’n beetje de meest voordelige van Noord-Holland en Zuid-Holland. Heb je dus een verstopping? of wil je een afvoer laten aanleggen? en wil je snel, voordelig en zonder vreemde praktijken geholpen worden? Bel dan JB Rioolservice !

Reacties zijn gesloten.

error: Content is protected !!